Tankstation

Tankstation

Heeft u vragen voor ons?

Neem contact met ons op

Ons selfservice tankstation is 24 uur, 7 dagen in de week geopend. Buiten onze eigen tankpassen kunt u ook gebruikmaken van bankpassen, creditcards en overige tankpassen. Tijdens openingstijden van Peek autoservice willen u graag helpen en kunt u tevens met contant geld betalen.

 

Tankpas aanvragen

U kunt bij ons een tankpas aanvragen voor zowel privé als zakelijk gebruik. Via de onderstaande formulieren kunt u bij ons een tankpas aanvragen.

Prive:

Voor het aanvragen van een tankpas voor privé gebruik dient het onderstaande formulier in te vullen. Dit formulier kunt u bij de receptie van de werkplaats inleveren. U ontvangt na ongeveer 10 dagen uw tankpas met bijhorende pincode op uw postadres.

download hier uw formulier (prive gebruik)

Zakelijk:

Voor het aanvragen van een tankpas voor zakelijk gebruik dient het onderstaande formulier in te vullen. U kunt meerdere tankpassen aanvragen op één bedrijfsnaam. Het ingevulde formulier kunt u bij de receptie van de werkplaats inleveren. U ontvangt na ongeveer 10 dagen uw tankpas(sen) met bijhorende pincode(s) op uw postadres.

download hier uw formulier (zakelijk gebruik)

 

Tankactie

Eén of twee keer per jaar houden wij een tankactie. Bij 25 liter brandstof ontvangt u van ons een leuk cadeau of lekkernij. Hou ons facebookpagina of website in de gaten voor onze acties.